You are not logged in.

Dear visitor, welcome to SCOOTERTECHNO.COM. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, August 16th 2007, 11:20am

login problem

Do u have the same problem like me?
i need type two times when i try loggin on forum

Anonymous

Unregistered

2

Thursday, August 16th 2007, 1:14pm

No.

I had a similar problem using Firefox though.

3

Thursday, August 16th 2007, 1:42pm

i have a firefox but it shoud be working on all browser i think. :( hmmm heh

Anonymous

Unregistered

4

Thursday, August 16th 2007, 4:40pm

Just use explorer.

Posts: 3,883

Location: The Netherlands

  • Send private message

5

Thursday, August 16th 2007, 4:46pm

Quoted from ""xDoMxIcEx""

Just use explorer.

IE sucks!

Anonymous

Unregistered

6

Thursday, August 16th 2007, 4:57pm

Quoted from ""Massive Tudom""

Quoted from ""xDoMxIcEx""

Just use explorer.

IE sucks!


No it doesn't. It's absolutely fine seen as I have had no problems with it what so ever.

ScoX

Trainee

Posts: 176

Location: Sweden

  • Send private message

7

Thursday, August 16th 2007, 5:11pm

I use Firefox, never had any issues...
with IE, however, the problems never stop.

Adam_30

Intermediate

Posts: 561

Location: Wysoka by Wroclaw/Poland

Occupation: Accounts Payable

  • Send private message

8

Thursday, August 16th 2007, 9:21pm

Quoted from ""ScoX""

I use Firefox, never had any issues...
with IE, however, the problems never stop.


strange...I'm using IE all the time and didn't have any problems to loggin so far
Irgendwann muß ich für immer geh'n
Dann will ich sagen, diese Welt war schön...

ScoX

Trainee

Posts: 176

Location: Sweden

  • Send private message

9

Thursday, August 16th 2007, 10:54pm

no, not login problems.. I've never tried to log on this forum with IE.
I ment generally

10

Friday, August 17th 2007, 11:06am

I can`t use IE cause i don`t have it :]
and i don`ttrust IE `cause is not safley

11

Saturday, August 18th 2007, 4:00pm

my sister had this problem for 2 weeks ago
Here is Michael:-)

Anonymous

Unregistered

12

Monday, August 20th 2007, 5:22am

Quoted from ""Blckvalbert""

my sister had this problem for 2 weeks ago


You mean she had this problem two weeks ago not for two weeks ago.. Oh and unlucky. Use IE, and ignore the posts above.